Klippningar

Vi hjälper dig att få en personligt anpassad och välklippt frisyr. Hos oss utför vi alla typer av klippningar för honom, henne och barn.Vi älskar att klippa hår

Färgning

Vill du göra en stor förändring, fräsha upp din egen färg med slingor eller trolla bort din trista gråa utväxt? På Headline kan vi hjälpa dig med det mesta inom hårfärg! Naturligtvis både för honom och henne!

Styling

Vi fixar gärna snygga festfrisyren eller eleganta uppsättningen som passar för tillfället. Tänk vad mycket en ny look kan göra! Bokas separat eller i kombination med annan behandling, ring oss gärna för rådgivning.

Lockar

Platt och trist hår som saknar du volym? Önskar du hållbara lockar? Då kan en strukturbehandling, permanent vara ett smart alternativ. Vi bedömer hårkvalite och möjligheter och anpassar rätt behandling just för dig.

Extensions

Hos kan du få flera typer av hårförlängningar. Micro-ringar, tejp, Balmain hairdress, clip-on hår och mer. Här är det bäst att komma in och få ett personligt anpassat förslag just för dig och din hårkvalité.

Peruker

Behöver du peruk? Vi kan hjälpa dig som söker peruk via Landstinget eller privat. Ring eller kom in till oss så bokar vi en tid för rådgivning och inprovning efter att beställning gjorts.

Bryn och fransar

Vill du ha snygg form på brynen och mörkare fransar ? Vi formar brynen, färgar dem och hjälper gärna dig att få permanent färg på fransarna också.

Öronhål

Vi tar hål i öronen, ett eller flera, med Blomdahls allergisäkra titanörhängen.

Hårkur/inpackning

Vi ger ditt hår en anpassad inpackning som stärker upp och förbättrar ditt torra hår och även återfuktar en irriterad hårbotten. Då ingår även en skön och avslappnande hårbottenmassage. Boka gärna den i samband med klippningen.

Vaxning

Vi utför vaxning av bryn och även annan oönskad ansiktsbehåring. Boka gärna in i samband med din klippning, så hjälper vi dig att bli av med till exempel strån på hakan!

Rådgivning

Vi hjälper dig gärna med frågor om ditt hår och hårbotten. Vi har ett brett sortimen av bra hårvård och ser till att du får med dig anpassade och rätt produkter att köpa med hem.

Priser Boka tid