4 april, 2011 headline

Nya Ekofavoriter!

Varje dag så utsätter du din kropp för många påfrestningardamm, rök, avgaser, solsken, extrem kyla/värme och väderomslag. Och för att inte att tala om dagens stressiga och hektiska livsstil som påverkar hud och hår negativt.

En ungdomligt vacker hy behöver omtanke, därför är det så viktigt att vi ger den vården som krävs för att skydda den mot att tappa sin ungdomliga lyster och smidighet. Alla Rostedts Body Care produkter innehåller massvis med näringsämnen, vitaminer, antioxidanter och fuktgivande ingredienser som bidrar till att bibehålla hudens fuktbalans, smidighet och lyster

HYDRATH 299:-

ekosmart

En djupt återfuktande och näringsrik spray för torrt och törstigt hår samt torr och trött hy. Användning:

Den optimerar omedelbart ditt hår och huds naturliga fuktighetsbalans, tillför mineraler och vitala näringsämnen, samtidigt som den ger dig en anti-age effekt och ett skydd mot yttre skadlig påverkan.
Den gör håret friskt och glänsande, och din hy blir fräsch, mjuk och smidig.
Den aktiverar de stylingprodukter som du redan har i håret, och fixerar din make up.

Hydrath är även perfekt att använda som en förbehandling till en hårfärg, eller annan kemisk behandling, för att få ett jämnt och perfekt resultat.

PÅ HÅR: Handukstorka håret efter att du först har schamponerat det. Skydda dina kläder föra användning. Spraya över hela håret, och kamma sedan igenom det.

PÅ HUD: Spraya rikligt på hela kroppen efter bad eller dusch. Du kan även spraya på ögonen (men stäng dem först). Låt produkten torka färdigt innan du tar på dig kläderna igen.