2 augusti, 2010 headline

Semester för hårvården?

Nu är det högtryck för inpackningar och på salongerna märker vi att ni är måna om ert hår, killar som tjejer, långt som kort. Är det inte bara längderna som känns trötta så kanske rent av hårbotten drabbats av solsting (inte så troligt denna monsunperiod) och känns torr och obalanserad! Får vi då ge tipset att dyka upp hos oss och få lite vårdrekommendationer. Visste ni att vi har fler än 20 olika treatments och inpackningar och får vi rekommendera några av dem här,. PTs,! var noga med att handdukstorka håret innan applicering av conditioner och treatment, då tillgodogör sig håret mycket bättre av alla go´saker!

Vår Ekologiska storsäljare, Creator som är helt magisk! (375kr 330ml)

Använd den som conditioner,treatment,leave in,eller varför inte  applicera en liten ärta bara som doftförhöjare!

Schwarzkopf, Prisvärd räddare i nöden! (219kr 200ml)

 I BC´s sortiment finns flera treatments anpassade för just ditt hår,inte bara Repair Rescue utan även extra fukt, för känsligt hår , moget hår, extra färgbevarande m.fl. Krämig och med verkningstid på 5- 10 minuter, så du behöver inte stanna en evighet i duschen.

Har ditt hår upplevt ett trauma? Även denna en toppenfavorit från Lanza. (199kr 150ml)

Många användningsområden så som  conditioner,treatment, leave in. Håller bra värmeskydd och nu när du ska förnya färgen är denna extra färgbevarande och använder man den kontinuerligt före färgningen så bidrar den även till att färgupptagningen blir jämnare, ett bättre färgresultat helt enkelt!