Klippning

Vi hjälper dig att få en personligt anpassad och välklippt frisyr. Du får en proffesionellt utförd klippbehandling som inkluderar konsultation, schamponering och styling. Hos oss utför vi alla typer av klippningar för honom, henne och barn.

Färgning

Vi älskar färg! Oavsett om du vill göra en liten eller stor förändring. Vi börjar alltid med en ordentlig konsultation för att få fram dina önskemål och gör en bedömning om vad som passar bäst och är möjligt. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom hårfärg! Naturligtvis både för honom och henne.

Extensions/hårförlängning

Vi hjälper dig gärna med att få ett fylligare- eller längre hår. Det kan göra stor skillnad med bara några slingor som fyller ut ditt hår. Intresserad? Ring oss 090-13 10 02 eller boka kostnadsfri konsultation.

[ut_button color="grey" target="_blank" link="https://bokning.voady.se/headline/categories" size="large" shape="round"

Lockar

Platt och trist hår som saknar du volym? Önskar du hållbara lockar? Då kan en strukturbehandling/permanent vara ett smart alternativ. Vi bedömer hårkvalite och möjligheter och anpassar rätt behandling just för dig.

Hårförlängning

Vi jobbar med flera olika typer av hårförlängningar. Micro-ringar, Hairtalk , hairwear, headbands, clip-on hår och mer. Här är det bäst att komma in för en konsultation för att få ett personligt anpassat förslag för just dig och din hårkvalité.

Peruker

Behöver du peruk? Vi kan hjälpa dig som söker peruk via Landstinget eller privat. Ring eller kom in till oss så bokar vi en tid för rådgivning och inprovning efter att beställning gjorts.

Bryn och fransar

Vill du ha snygg form på brynen och mörkare fransar ? Vi formar brynen, färgar dem och hjälper dig gärna att få permanent färg på fransarna.

Öronhål

Vi tar hål i öronen, ett eller flera, med Blomdahls allergisäkra titanörhängen.

Hårkur/inpackning

Vi ger ditt hår en anpassad inpackning som stärker upp och förbättrar ditt torra hår och även återfuktar en irriterad hårbotten. Då ingår även en skön och avslappnande hårbottenmassage. Du kan boka det i samband med din klippning och då heter behandlingen Klippning exklusiv.

Vaxning

Vi utför vaxning av bryn och även annan oönskad ansiktsbehåring. Boka gärna in i samband med din klippning, så hjälper vi dig att bli av med till exempel strån på hakan.

Rådgivning

Vi hjälper dig gärna med frågor om ditt hår och hårbotten. Vi har ett brett sortimen av bra hårvård och ser till att du får med dig rätt anpassade produkter att köpa med hem.

Priser Boka tid