Vi hjälps åt!

I entrén till Headline hittar du vår nya handdesinfektion med ett skum som samtidigt som både skyddar och ej är uttorkande.
Maskinen är levererad av NRA, Umeå. www.nra.se

Nyhet från Davines!

Micaela tipsar om Liquid Spell!davines artnr 51930 LIQUID SPELL 125ml

“Nya favoritprodukten! En mousse som är lagom på alla sätt. Ger fyllighet, glans och stadga men inte för hård. Den passar till alla hårtyper, tunna som grova hår. Ta ca 3-4 pump fördela i hela håret. Den är bäst! ” /Micaela, frisör på Headline

Davines Liquid Spell finns hos oss, 295:-

Behöver du peruk?

 

Behöver du peruk? Eller känner du någon som behöver? Vi hjälper dig gärna!

Vi jobbar med peruker gjorda av finaste syntet eller äkta hår. Dom finns i många olika variationer både vad gäller färg och form för att passa just dig och ditt behov. Vi jobbar med märkena Toupemabelgal och Belle Madame.

Med många års erfarenhet i frisörbranschen så ser vi till att hjälpa dig med en peruk på bästa sätt. Ring oss gärna om du har några frågor eller välkommen att boka tid för konsultation på 090-131002.

New Year's 2018 Background
New Year's 2018 Background

2018

Nu är 2018 här, under det nya året kommer vi att vara full styrka med alla frisörer på plats. Vi ser framemot ett spännande år som innebär stora förändringar där vi nu under våren kommer att börja renovera och bygga ut våran salong! Vi hoppas att ni vill hänga med!

God fortsättning och hoppas att 2018 ger er allt ni önskar och lite mer därtill!

/Vi på Headline

IMG_1065

New Year's 2018 Background

New Year’s 2018 Background