Polly_SF_SnowBlondRoot_130-min
Anastasia_Long_683x1024-min
Anastasia-Long-RH_Chocolate_6160•2013_02_800x1200_closeupCD3F

Peruker

Håret är viktigt för självkänslan men vad gör man om man av någon anledning börjar tappa hår eller genomgår en behandling där man helt tappar håret?

Det är inte bara personer med hårproblem som använder peruk/hårdelar utan många använder peruker för att snabbt och enkelt få ett nytt och fräscht utseende.

Idag är perukerna så verklighetstrogna att det är svårt avgöra om det är en peruk eller hens riktiga hår. För mer tillfälliga lösningar finns fina löshårsdelar/slingor i äkta hår som lyfter det egna håret. De är smidiga att sätta dit och sitter säkert på plats.

Du kan känna dig trygg med att peruken sitter och ser ut som den ska när du sköter dina dagliga sysslor, hemma, på jobbet eller på festen. Vi på Headline har många års yrkeserfarenhet av att jobba med hår och peruker/hårdelar. För att ditt hår ska se naturligt ut så arbetar vi med marknadens bästa leverantörer och erbjuder ett brett sortiment av peruker och hårdelar. Vi arbetar med äkta hår av hög kvalitet och finare syntethår.

Som kund hos oss får du personlig hjälp med utprovning av peruker/löshår i avskild miljö. Tveka inte att boka tid hos oss för en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans titta på vad som passar just dig.

Ring oss gärna om du vill ha hjälp eller veta mer, 090-13 10 02 och fråga efter Freddi eller Laila som specialiserat sig på peruker.

Vi erbjuder även en kostnadsfri rådgivning som ni kan boka online.

belle_madame_logo_300px
hairtalk_logo_300px
toupemas_belgal_logo_300px