Peruker

Håret är viktigt för självkänslan men vad gör man om man av någon anledning börjar tappa hår eller genomgår en behandling där man helt tappar håret? Det blir allt mer populärt att använda peruker. Det är inte bara folk med hårproblem som använder peruk utan många använder peruker för att snabbt och enkelt få ett nytt och fräscht utseende. Idag är perukerna så verklighetstrogna att det är svårt att avgöra om det är en peruk eller hens riktiga hår.

För mer tillfälliga lösningar har vi fina löshårsdelar i syntet som blir osynliga i det egna håret. De är enkla att sätta i och sitter säkert. Hos oss som kund får du personlig tillpassning av peruken i harmonisk och avskild miljö för bästa möjliga komfort.

Tveka inte att boka tid för en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans
ta fram vad som passar för nu eller framtida tillfälle.

Kontakta oss

Känn dig trygg

Du kan vara trygg att peruken sitter och ser ut som den ska när du sköter dina dagliga sysslor hemma, på jobbet eller på festen. Vi på Headlinehair har stor kunnighet i området då vi är utbildade hårologer och har många års yrkeserfarenhet av att jobba med hår och peruker! För att ditt hår ska se naturligt ut så arbetar vi givetvis med marknadens bästa leverantörer och erbjuder ett brett sortiment av peruker. Vi använder självfallet endast äkta hår av hög kvalitet samt skonsamma fästen som tape och keratinvax.