Lisa

Lisa

Frisör Läs mer
Frida

Frida

Frisör Läs mer
Freddi

Freddi

Frisör och delägare Läs mer
Johan

Johan

Frisör Läs mer
Laila

Laila

Frisör och delägare Läs mer
Karoline

Karoline

Frisör Läs mer
Elsa

Elsa

Frisör Läs mer
Rebecca

Rebecca

Frisör Läs mer
Lisa

Lisa

Frisör

Lisa har arbetat 20 år som frisör. Hon började sin frisörbana i Piteå . Den stora variationen med allt från toppningar till avancerade färgningar & extensions älskar hon. Hon är en av salongens experter på hårförlängningar/extensions. På fritiden är familj, hem och inredning tillsammans med bakning och matlagning hennes stora intressen.

Frida

Frida

Frisör

Färg ligger mig varmt om hjärtat och jag jobbar helst med färg och klippning i kombination, för att skapa en helhet. Variationen av långa och korta frisyrer, raka och lockiga hår älskar jag. Jag tog gesällbrevet 2008 och har bred erfarenhet inom yrket som gör att jag gärna tar mig an en utmaning! Är också en pensionerad innebandyspelare som gillar sport och träning. Älskar sommar mer än vinter, men cyklar numera året runt!

Freddi

Freddi

Frisör och delägare

Freddi är delägare i Headline och har jobbat över 30 år som frisör. Genom åren har hon hunnit arbeta som tekniker för Schwarzkopf Professional, gjort en säsong av Go kvälls ”Gör om mig” och även varit engagerad inom frisörutbildningen. Freddi driver även ett utbildningsföretag som tar henne och frisörkollegorna till världens alla hörn. Hon gillar mixen av att klippa och färga håret på sina kunder och tycker att frisöryrket är världens bästa jobb.

Johan

Johan

Frisör

Frisören Johan Malm är salongens egna yrväder. Har lång erfarenhet inom yrket och älskar mötet med människor. Johan, känd från SVT Go kväll lämnar gärna trevliga boktips till sina kunder. Gillar mat och dryck men största intresset är fiske och hans pod ”Fiskekompisen” är Sveriges största fiskepod. Även hans vlogg och Instagramkonto är fyllda med härliga inlägg.

Laila

Laila

Frisör och delägare

Laila, delägare på Headline med 40 år i frisöryrket. Hon är en rejäl tös från inlandet som är lyhörd inför kundens önskemål. Hennes hjärta klappar lite extra för: Vilhelmina, människor, musik, Melodikrysset, god mat/dryck, teamwork, tekniska klippningar och permanenter.

Karoline

Karoline

Frisör

Karoline har varit hos oss sen 2019 och började här som praktikant. Nu är hon fullfjädrad frisör med avklarat gesällbrev (våren 2022). Hon älskar allt från trendiga långhårsfärgningar, till lockiga hår och herrklippningar. Alltid på tårna för nya trender och tekniker, och ofta nyfiken på att göra förändringar och testa något nytt. När hon inte är på salongen spenderar hon gärna sin tid i fjällen med vänner och familj.

Elsa

Elsa

Frisör

Jag är en frisör som älskar att klippa och färga – i alla längder och texturer. Brinner lite extra för avancerade färgbehandlingar samt lockiga hår, inte för att förglömma en klassisk klippt frisyr. Inspireras av er kunder, kurser och på resor. Fråga mig om stylingtips – så visar jag dig gärna något som passar dig och din nivå. På fritiden tycker jag om att yoga, vandra och att äta god mat med vänner.

Rebecca

Rebecca

Frisör

Rebecca har jobbat 20 år som frisör. Hon startade sin yrkesbana här på Headline och vänder nu hemmåt efter 15 år i Västerås dit Innebandyn tog henne. Hon älskar både klippning och färgning. Dom största inspirationskällorna hittar hon vid resor, utbildningar och vid alla kundmöten.