Anna

Anna

Frisör Läs mer
Lisa

Lisa

Frisör Läs mer
Lina

Lina

Frisör Läs mer
Frida

Frida

Frisör Läs mer
Freddi

Freddi

Frisör och delägare Läs mer
Johan

Johan

Frisör Läs mer
Laila

Laila

Frisör och delägare Läs mer
Micaela

Micaela

Frisör Läs mer
Karoline

Karoline

Frisör Läs mer
Elsa

Elsa

Frisör Läs mer
Elsa B

Elsa B

Frisörelev Läs mer
Stina

Stina

Frisörelev Läs mer
Anna

Anna

Frisör

Anna är utbildad och uppvuxen i Piteå. Hon har jobbat mer än 10 år som frisör. Hon är utbildad i Masterclass Color genom Schwarzkopf Professional. Till alla killar, här har ni en frisör som har stenkoll på dom senaste trenderna för killar och män. Anna ger gärna råd om vilka produkter som passar speciellt just dig och din frisyr.

Lisa

Lisa

Frisör

Lisa har arbetat 20 år som frisör. Hon började sin frisörbana i Piteå . Den stora variationen med allt från toppningar till avancerade färgningar & extensions älskar hon. Hon är en av salongens experter på hårförlängningar/extensions. På fritiden är familj, hem och inredning tillsammans med bakning och matlagning hennes stora intressen.

Lina

Lina

Frisör

Lina är en perfektionist när det kommer till detaljer i både färg och form. Hon arbetar även som tekniker för Schwarzkopf Professional, så när hon inte är hemma med familjen eller hos oss på Headline så utbildar hon frisörer runt om i landet.
Hon har stylat artisterna i Eurovision song Contest 2014 och 2016.

Frida

Frida

Frisör

Frida är en innebandytjej från Uppsla med mer än 10 års erfarenhet i branschen. Hon är tillbaks från mammaledighet, mer taggad än någonsin. Frida har bred kunskap inom yrket som gör att ingen utmaning är för svår att ta sig an.

Freddi

Freddi

Frisör och delägare

Freddi är delägare i Headline och har jobbat över 30 år som frisör. Genom åren har hon hunnit arbeta som tekniker för Schwarzkopf Professional, gjort en säsong av Go kvälls ”Gör om mig” och även varit engagerad inom frisörutbildningen. Freddi driver även ett utbildningsföretag som tar henne och frisörkollegorna till världens alla hörn. Hon gillar mixen av att klippa och färga håret på sina kunder och tycker att frisöryrket är världens bästa jobb.

Johan

Johan

Frisör

Frisören Johan Malm är salongens egna yrväder. Har lång erfarenhet inom yrket och älskar mötet med människor. Johan, känd från SVT Go kväll lämnar gärna trevliga boktips till sina kunder. Gillar mat och dryck men största intresset är fiske och hans pod ”Fiskekompisen” är Sveriges största fiskepod. Även hans vlogg och Instagramkonto är fyllda med härliga inlägg.

Laila

Laila

Frisör och delägare

Laila, delägare på Headline med 40 år i frisöryrket. Hon är en rejäl tös från inlandet som är lyhörd inför kundens önskemål. Hennes hjärta klappar lite extra för: Vilhelmina, människor, musik, Melodikrysset, god mat/dryck, teamwork, tekniska klippningar och permanenter.

Micaela

Micaela

Frisör

Micaela är en av våra experter på extensions/hårförlängningar med mer än 10 års erfarenhet i yrket. Hon är utbildad i Masterclass Color genom Schwarzkopf Professional. Mickan tvekar aldrig när det handlar om färgförändringar på sina kunders hår såväl på sitt eget. Hon är Headline’ s kameleont och trendspanare! Hon är även utbildad inredare vilket är ett av hennes största fritidsintresse.

Karoline

Karoline

Frisör

Karoline har varit hos oss sen 2019 och började här som praktikant. Nu är hon fullfjädrad frisör med avklarat gesällbrev (våren 2022). Hon älskar allt från trendiga långhårsfärgningar, till lockiga hår och herrklippningar. Alltid på tårna för nya trender och tekniker, och ofta nyfiken på att göra förändringar och testa något nytt. När hon inte är på salongen spenderar hon gärna sin tid i fjällen med vänner och familj.

Elsa

Elsa

Frisör

Elsa har arbetat som frisör i 10 år. Hon inspireras av er kunder och brinner för att skapa färg och form i alla längder och strukturer. När tid finns tycker hon om att resa, allra helst till en fjälltopp.

Elsa B

Elsa B

Frisörelev

Elsa går sista året på frisörlinjen på dragonskolan. Hon kommer att finnas hos oss torsdagar och fredagar vecka 2 till vecka 12. Hon utför klippningar och enklare färgbehandlingar. Klippningar går bra att boka via webben. Om färgbehandling önskas ber vi er att ringa oss på 090-131002 för bokning.

Stina

Stina

Frisörelev

Hon går 3.e året på frisörskolan och kommer att göra sin praktik hos oss från och med vecka 2. Hos Stina kan du boka klippning via headlinehair.se till ett 30% rabatterat pris. Vill du boka en lättare färgbehandling hos henne så ring 090-13 10 02 eller kom förbi oss på salongen.